Јурин гагарин 6, Скопје

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ОД ТЕМЕЛ ДО КРОВ

 
Изградба, проектирање и надзор на станбени згради, деловни објекти, хали за индустриско производство.
 
 
 
 
 
 

Услуги кои ги нудиме?

 

Наши услуги

 
 
 
 
 
 
 

1.

 
 
 

Прокетирање

 
Acepteur sintas hae cate sed ipsums cupidates nondui proident sunlt culp qui tempore officia sed ipsum temps eserunt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2.

 
 
 

Надзор

 
Acepteur sintas hae cate sed ipsums cupidates nondui proident sunlt culp qui tempore officia sed ipsum temps eserunt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.

 
 
 

Изведба

 
Acepteur sintas hae cate sed ipsums cupidates nondui proident sunlt culp qui tempore officia sed ipsum temps eserunt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 

За нас

 
 
 
Основната дејност на компанијата Мо Конструктион дооел, е изградба на станбени и деловни објекти.

Во овој дел влегуваат изградба, проектирање и надзор, што значи дека е заокружен целиот процес во градежништото, конкретно во високоградбата, со што Мо Конструктион влезе во групата градежни компании способни да реализираат и најкомплицирани проекти, со високи норми кога е квалитетот во прашање. Компанијата располага со сертификатите:

ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004, како и OHSAS 18001:20008.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лиценци

 
 
Имаме богато искуство работејќи како главни градежни изведувачи на сите видови проекти, големи и мали, од одржување и подобрувања на домот до доградби, реновирање и нови градби. Работиме и комерцијални инприватни објекти.

Нашите лиценци и сертификати го потврдуваат квалитетот и професионалноста на нашата работа и тимот кој стои зад реализацијата

ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004, како и OHSAS 18001:20008.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Побарајте понуда

 

Од идеја до реализација

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дел од нашите проекти?

 

Завршени проекти

 
 
 
 
 
 
 

Имате дополнителни прашања?

 
 
 
 
 
 
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-Маил:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса:
 

Јурин гагарин 6, Скопје

 
 
 
 
 
 
 
 
 
*
 
*
 
*